Félmillió a legjobb utcazenésznek

Félmillió a legjobb utcazenésznek

Ismét az örömzene hangjai szövik keresztbe-kasul Veszprém utcáit, tereit, udvarait: július 20-án indul a várostól már elválaszthatatlan OTP Bank Utcazene Fesztivál hazai és külföldi zenészek tucatjaival a különböző színpadokon.

A közönségnek tehát idén ismét fontos szerepe van, hisz az OTP Bank által felajánlott díj felét, 500 000 forintot az ő tetszésnyilvánításuk alapján ítélik oda a legnépszerűbb előadónak. Az OTP Bank Facebook oldalán kiírt közönségszavazásban a legtöbb szavazatot elnyerő produkció részesül a közönségdíjban. Érdemes voksolni, mert naponta, az első 200 érvényes szavazatot leadó az Óváros téren felállított Óriáskerékre szóló belépőt nyer. A fesztivál közönsége mellett szakmai zsűri is értékeli az előadókat, és szintén 500.000 forint összegű díjjal jutalmazza az általa kiválasztott utcazenészt vagy csapatot.
A négy napon át több mint tíz helyszínen majd’ kétszáz koncert szórakoztatja a nagyérdeműt, de az önfeledt koncertélmények húsz kiválasztott zenész és előadó számára komoly megmérettetéssé is válnak, hisz a négy nap alatt dől el, ki vagy kik nyerik az egy millió forint összértékű fődíjat, amit a szakma és a közönség külön-külön ítél oda a versengő fellépőknek.
Július 20. és 23. között ismét színes zenei kavalkád várható Veszprém utcáin, hiszen több színpad és még több járdaszegély, padka ad otthont az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál előadóinak. A belváros ezekben a napokban igazi fesztiválhelyszínné alakul, kora délutántól egészen késő estig hallgathatjuk a legkülönfélébb zenei stílusokat és izgalmas produkciókat.



Pilótából jógaoktató és egyéb kalandok

Az egykori Malév kapitány titkai

Pilótanapló

A csodálatos latin mindennapok írója

Alejo Carpentier könyve Szegeden is hódított

2016. november 9-én, Szegeden mutatkozott be Alejo Carpentier, Földi királyság

A jövő itt és most kezdődik

Magyarországon készül az okos ruházat

Két globális kihívást is megoldana Magyarországon az ITSH

Ráckevén ez is a show része volt

Hajbakaptak a tinisztárok a divatbemutatón

Kék Duna Wellness

Fesztivál kezdődik Veszprémban

Félmillió a legjobb utcazenésznek

Ismét az örömzene hangjai szövik keresztbe-kasul Veszprém utcáit

Nemsokára kezdődik a Veszprémi Utcazene Fesztivál

A szerencse az utcán hever

Ismét hatalmas utcazene jamboree-ra készül Veszprém