Trendek, vállalkozásvezetés és innováció

Trendek, vállalkozásvezetés és innováció

Milyen kompetenciákra van szüksége egy jó vezetőnek? Hogyan igazíthatja gyermeke a jövőben vállalkozását az aktuális trendekhez? Ezekre a kérdésekre, és még sok egyébre is választ kaphatnak az OK Központ ingyenes, tematikus tréningjein.

 

 

Üzlet és siker I.

Tudni szeretné, milyen lépcsőfokokat kell végigjárnia gyermekének a hőn áhított sikerek eléréséig? Az Üzlet és siker I. tréningen a sportolók, multik, egyéni vállalkozók és világmárkák valós példáin keresztül megtudhatják, hogy működik a sikeroptimalizálás egyéni és szervezeti szinteken, hogy mi a sikerpiramis, vagy mit jelent a sűrűfillér technika. A gazdasági élet elmaradhatatlan részeként szó esik a pénzügyi mutatókról (bevétel, kiadás, profit), az üzleti tervezésnél használt mutatókról, valamint az üzleti sikerzónák fázisai is górcső alá kerülnek. Olyan új üzleti fogalmakkal is megismerkedhetnek, mint az innováció, rentabilitás és a profitabilitás.

Üzlet és siker II.

Az Üzlet és Siker II. modul a sikeres cégvezetéshez vezető út elmélete és gyakorlata. Ahhoz, hogy idáig elérjenek a fiatalok, átfogó ismeretekre van szükségük az őket körülvevő gazdasági világról, a 2008 óta hosszabb-rövidebb megszakításokkal tartó gazdasági világválságról, valamint az ennek és a rohamosan fejlődő technológiáknak köszönhető átalakulásról a cégek és vállalkozások piacán. Ehhez mérten felmérik, milyen változások várhatók a jövőben, és hogyan tudnak ezekhez igazodni az újonnan induló vállalkozások. Kielemzik a cégek vezetésének komplex feladatkörét, és rávilágítanak milyen kompetenciarendszer szükséges a vezetői pozíció betöltéséhez.

Trend, divat és üzlet

A világ folyamatosan változó, hol új, hol visszatérő trendek hálózata. Sikeres üzletet szeretne? Akkor jó, ha ezeket a trendeket még idejében felismeri! A trend, a divat és üzlet kapcsolatának vizsgálata által rájöhet, hogyan használhatja őket a mindennapi üzlet során, milyen hatással vannak a céges életre, vagy hogyan érdemes őket beépíteni üzletpolitikádba. Tőzsdei életgörbén keresztül a közösségi oldalak piaci részesedésén át mutatják be az OK Központ trénerei az üzleti szempontokat, de szó esik majd a követőkről, öltözködésről, videoklipekről, vagy éppen termék életgörbékről is.

Ősztől új tréningekkel várnak

Itt még mindig nincs vége, 2015 őszétől újabb tematikus tréningeken bővíthetik a fiatalok tudásukat. A meglévő modulok mellett, négy új modullal várja az érdeklődőket az OK Központ. A Vállalkozói diákakadémia I. és II. mellett választhatják a Civil szféra és gazdaság, valamint a Tudomány és pénz című kurzusokat is. Az OK Központ valamennyi tréningje ingyenes, az ott szerzett tudással akár egész jövőszemlélet megváltozhat. Ráadásul mindezt vidám környezetben, felkészült trénerekkel és szórakozva tanulhatják meg!



Pilótából jógaoktató és egyéb kalandok

Az egykori Malév kapitány titkai

Pilótanapló

A csodálatos latin mindennapok írója

Alejo Carpentier könyve Szegeden is hódított

2016. november 9-én, Szegeden mutatkozott be Alejo Carpentier, Földi királyság

A jövő itt és most kezdődik

Magyarországon készül az okos ruházat

Két globális kihívást is megoldana Magyarországon az ITSH

Ráckevén ez is a show része volt

Hajbakaptak a tinisztárok a divatbemutatón

Kék Duna Wellness

Fesztivál kezdődik Veszprémban

Félmillió a legjobb utcazenésznek

Ismét az örömzene hangjai szövik keresztbe-kasul Veszprém utcáit

Nemsokára kezdődik a Veszprémi Utcazene Fesztivál

A szerencse az utcán hever

Ismét hatalmas utcazene jamboree-ra készül Veszprém